divendres, 29 d’octubre del 2010

UN CONTE PER VIATJAR PEL MÓN








Holaaaaaaa!, Akwaba, Namasté, Quetxua... Doncs ja veieu, els vostres fills i filles cada cop saben més coses, fins i tot dir hola en: africà, hindú i quetxua. Dimecres 28 d'octubre vam participar en una activitat multicultural. La Marta, ens va explicar moltes coses que no sabíem sobre l'Àfrica, l'Índia i el Perú. Vam tocar i observar joguines africanes (una nina de drap, un titella fet de carabasses), vam olorar una espècia molt particular de l'Índia, el curry, i vam celebrar la Festa del Sol, típica del Perú, tots plegats, ballant una dansa.

Sabeu? a l'Índia es dibuixen un puntet al front per tenir sort i l'anomenen "vinti". També ens van explicar que la gent per tenir sort es banya en un riu, el Ganges.

Ens van agradar molt les músiques típiques de cada lloc, que vam escoltar. Us convidem a partir d'aquesta activitat a buscar amb els vostres fills i filles fotografies de diferents cultures, músiques, o bé, quelcom que els agrada molt, com és descobrir i aprendre a dir les coses en diferents idiomes.

1 comentari:

familia Noe ha dit...

Hola el Biel Noé va disfrutar molt amb aquesta activitat. Moltes gràcies! (Pares d'en Biel Noé)